DİYARBAKIR / SUR - Bağıvar Anadolu Lisesi

Bağıvar Anadolu Lisesi

DİCLE MAH. LİSE CAD. NO 1 SUR / DİYARBAKIR
Vizyon
Bağıvar Anadolu Lisesi olarak; ülke ve dünya gerçeklerine duyarlı, araştırmacı, sorun çözme yeteneğine sahip, toplumsal değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, dürüst, ilkeli kültürel donanıma sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkemizi geleceğe taşıyacak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz Bağıvar Anadolu Lisesi olarak; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ,hizmetin yürütüldüğü her alanda; eğitim, bilim ve kültürel merkezi olarak paydaşlarımızın güvenini kazanan ve tercih edilen bir kurum olmak.
Kalorifer- Fuel oil
Ulaşım
Üniversite-karpuzlu arasında gidiş geliş sağlayan K1 Belediye otobüsü ve Mardinkapı´dan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Taşımalı Eğitim
Yerleşim Yeri
DİCLE MAH. LİSE CAD. BAĞIVAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 7 SUR / DİYARBAKIR
Okulumuz il merkezine 7 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz dönüşüm okuludur. 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Bağıvar Anadolu Lisesi olarak devam edecektir.